Aanmelden gemeenten

Leipe Leo Politie

Aanmelden gemeenten (GRATIS)

Wij hopen dat u als gemeente mee willen werken aan dit initiatief door het overzicht actueel en compleet te maken en te houden. Hier zijn GEEN kosten aan verbonden.
Wij verzoeken u om bij deelname in ieder geval onderstaande formulier in te vullen en aan ons door te mailen. Wij zorgen dan dat die gegevens op een aparte pagina vermeld worden.

De pagina’s met vermeldingen zijn niet bedoeld voor promotie of overige informatie van uw gemeente. Informatie anders dan die nodig is voor artiesten/muzikanten/performers, die in de openbare ruimte van uw gemeente willen optreden, zal niet worden geplaatst. Om deze site rustig en overzichtelijk te houden kiezen wij ervoor om geen reclames toe te laten. Een kleine bijdrage in de kosten is uiteraard van harte welkom.

Alle velden invullen s.v.p.

Plaatsnaam

Gemeente

Contact

Rechtstreeks telefoonnummer

Rechtstreeks mailadres

Vergunning/ontheffing
welniet

Aanvraagtermijn

URL Aanvraagformulier

Kosten

Geldigheidsduur

Beperkingen tot bepaalde dagen en uren

Gebiedsaanwijzing

Voorwaarden t.a.v. artiest

De grootte van bovenstaand tekstveld kunt u veranderen door uw cursor rechtsonder in het veld op de gearceerde lijntjes ingedrukt te houden en te slepen.

Web-site/pagina gemeente

Logo/Fotobestanden uploaden (jpg) max. 2 mb.


captcha
Vul hier bovenstaande code in (hoofdlettergevoelig)

Suggesties:
Heeft u suggesties m.b.t. de indeling van deze website… laat het ons weten! Wij staan open voor positieve kritiek, opmerkingen, ideeën en eventuele andere reacties op dit initiatief.